genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 19 februari 2013

Rode bietensap, een krachtig tussendoortje

Dag 7 van dagen zonder vlees of vis.
Ziek te bed, maar heb nog fotovoorraad (vanuit betere dagen, dagen met véél energie) voor op de blog liggen.
Veel kracht in één glas, zal het kunnen gebruiken!
Ik laat mij dus gewillig een sapje voorschotelen.
Rode bietjes en munt :

Schil de bietjes en laat ze langzaam gaar koken. Laat afkoelen. Of gebruik reeds voorgekookte bietjes, mag ook.
Doe de bieten in een sapcentrifuge samen met een handvol muntblaadjes.
Ideale opkikker, bevat veel ijzer, bloeddrukverlagend en vooral vol vitamientjes.

1 opmerking:

  1. Laat je nu maar eens extra verwennen met één van je gezonde, krachtgevende receptjes.
    Drink maar een dubbele portie van je rode bietensap zodat je vlug hersteld bent!

    BeantwoordenVerwijderen